Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yangın Antalya Kaş : "Antalya'daki yangın tesadüf mü?" : Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yangın Antalya Kaş : "Antalya'daki yangın tesadüf mü?" : Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.. Hızlı müdahaleyle yangın yaklaşık yarım saat içinde kontrol altına alındı. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. Kaş'a bağlı aklar mahallesi'nin sahil aklar mevkisindeki makilik ve zeytinlik alanda yangın çıktı. Rüzgarla geniş alana yayılan yangına, 3 helikopter, 2 yangın uçağı ve çok sayıda arazöz müdahale edildi. Kaş orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait 6 arazöz, 25 orman işçisi ve 5 teknik elemanla müdahale edildi.

Antalya'nın kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde bulunan çukurbağ yarımadası'ndaki iki büyük parsel, geçtiğimiz ay çıkan. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı.

Antalya Kaş'ta yanan alan tekrar ağaçlandırılacak
Antalya Kaş'ta yanan alan tekrar ağaçlandırılacak from www.krttv.com.tr
İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Ekipler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevleri havadan ve karadan kontrol altına almaya. Kaş orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait 6 arazöz, 25 orman işçisi ve 5 teknik elemanla müdahale edildi. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Öte yandan, antalya'daki yangın hakkında yetkililerden bilgi alan tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, bugün kaş'ta üzümlü köyü ve demre yolu mevkiinde aynı anda orman yangını. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Bugün sabah 10.00 sıralarında kaş ilçesi gökçeyazı mahallesindeki tarım arazisinde başlayan yangın.

Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. Alevler rüzgarın etkisiyle yayılırken, çevre ilçelerden de bölgeye takviye ekipler gönderildi. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya'nın kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde bulunan çukurbağ yarımadası'ndaki iki büyük parsel, geçtiğimiz ay çıkan. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol. Hızlı müdahaleyle yangın yaklaşık yarım saat içinde kontrol altına alındı. Antalya'nın kaş ilçesinde belirlenemeyen bir nedenle ormanlık alanda yangın çıktı. Üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Kaş orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait 6 arazöz, 25 orman işçisi ve 5 teknik elemanla müdahale edildi. Öte yandan, antalya'daki yangın hakkında yetkililerden bilgi alan tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, bugün kaş'ta üzümlü köyü ve demre yolu mevkiinde aynı anda orman yangını. Kaş'taki, üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Kaş'taki, üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde bulunan ormanda yangın çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde belirlenemeyen bir nedenle ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde dün akşam iki ayrı noktada çıkan orman yangınında 70 dönüm kızılçam, 4 dönüm maki ve zeytinlik alan zarar gördü. Ekipler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevleri havadan ve karadan kontrol altına almaya.

Kaş'ta çöp depolama alanında yangın - Haberler
Kaş'ta çöp depolama alanında yangın - Haberler from foto.haberler.com
Antalya'nın kaş ilçesinde dün akşam iki ayrı noktada çıkan orman yangınında 70 dönüm kızılçam, 4 dönüm maki ve zeytinlik alan zarar gördü. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde bulunan ormanda yangın çıktı. Hızlı müdahaleyle yangın yaklaşık yarım saat içinde kontrol altına alındı. Bugün sabah 10.00 sıralarında kaş ilçesi gökçeyazı mahallesindeki tarım arazisinde başlayan yangın. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı.

Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya kaş'ta dün gece saatlerinde başlayan yangın, 25 dönüm maki ve zeytinlik alana zarar verdi. Antalya'nın kaş ilçesinde belirlenemeyen bir nedenle ormanlık alanda yangın çıktı. Kaş'taki, üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. Kaş orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait 6 arazöz, 25 orman işçisi ve 5 teknik elemanla müdahale edildi. Antalya'nın kaş ilçesinde dün akşam iki ayrı noktada çıkan orman yangınında 70 dönüm kızılçam, 4 dönüm maki ve zeytinlik alan zarar gördü. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Gelen son dakika haberine göre; Antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kaş orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait 6 arazöz, 25 orman işçisi ve 5 teknik elemanla müdahale edildi. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Antalya 'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda dün yangın çıktı.

Kaş orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait 6 arazöz, 25 orman işçisi ve 5 teknik elemanla müdahale edildi. 5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi, yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor. 5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi. Kaş'a bağlı aklar mahallesi'nin sahil aklar mevkisindeki makilik ve zeytinlik alanda yangın çıktı. Hızlı müdahaleyle yangın yaklaşık yarım saat içinde kontrol altına alındı.

Yangın ormana sıçramadan söndürüldü - Antalya Demre Haberleri
Yangın ormana sıçramadan söndürüldü - Antalya Demre Haberleri from i2.milimaj.com
Kaş'a bağlı aklar mahallesi'nin sahil aklar mevkisindeki makilik ve zeytinlik alanda yangın çıktı. 5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçradı. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Sosyal medyada şüpheyle yaklaşılan yangın için sipariş üzerine, deniz manzaralı 15 villalık yangın , yangınlar da artık nasıl yakacağını biliyor! Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor.

Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı.

Ekipler, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevleri havadan ve karadan kontrol altına almaya. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. 2,5 saat süren çalışma sonucu söndürülen yangının bir aydınlatma direğinden çıktığı belirtildi. 5 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi, yangını söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kaş ilçesinde dün akşam iki ayrı noktada çıkan orman yangınında 70 dönüm kızılçam, 4 dönüm maki ve zeytinlik alan zarar gördü. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.

Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda çıkan yangınlar kontrol altına alındı antalya yangın. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.